Selecteer een pagina

Over Suites.nl

Wie zit er achter Suites.nl?

Suites.nl is sinds 2018 operationeel als dochterpagina van de gerenommeerde website Hotels.nl, waar men al sinds 2001 voordelig en vertrouwd de beste hotelaanbiedingen koopt.

Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Hereweg in de Groningse binnenstad, waar ons team van marketeers er alles aan doet om jou de beste suitedeals aan te kunnen bieden.

Suites.nl is een blogwebsite waarop onze marketeers de allerbeste suitedeals plaatsen. Hierbij linken wij door naar de actuele aanbieding van een van onze vele partners. Het aankopen van de suite overnachting zelf vind daarbij plaats op de website van onze partners. Wij zijn er alleen om jou de allerbeste deals te kunnen tonen!

Waarom kiezen voor Suites.nl?

Ben je op zoek naar een luxe suite, waar je je de koning(in) te rijk voelt én dan ook nog voor een súperscherpe prijs? Dan ben je bij Suties.nl aan het juiste adres. Van een luxe suite met Jacuzzi of Whirlpool tot een luxe suite met 2 etages en regendouche... Suites.nl heeft voor ieder wat wils!

Wil je altijd op de hoogte zijn van de beste suite deals? Zorg er dan voor dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook!

De beste deals

Onze reisexperts zoeken iedere dag naar de allerbeste en goedkoopste suite deals binnen Nederland en daarbuiten!

7 dagen per week

Dagelijks worden er nieuwe deals op de website geplaatst en de beste deals worden gefeatured in de nieuwsbrief en op Facebook!

Goedkoop verblijf

Door onze deals op de voet te volgen ben je er zeker van dat je altijd goedkoop geniet van een luxe overnachting in een suite!

Nieuwe deals